Actueel Dagoverzicht Historie Vooruitzichten Het station Contact Links
   
     
  Vooruitzichten
     
  De weersverwachting van het KNMI voor vandaag en morgen
Opgesteld op maandag 16 juli 2018 om 18.19 uur.

Zonnig en warm, dinsdag in het noordoosten kleine kans op een (onweers)bui.

Vandaag is het zonnig. Van het zuidwesten uit trekt sluierbewolking over het land. In het zuidwesten kan zeer lokaal een lichte bui voorkomen, daarbij is ook een klap onweer mogelijk. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 26°C op de Wadden tot ca. 32°C in het zuiden. De zwakke tot matige wind is noord tot noordoost. Langs de westkust is er in de middag een verkoelende zeewind. Vanavond draait de wind in het zuidwesten naar een westelijke richting.

Komende nacht trekken er met name in het westen en zuiden enkele wolkenvelden over, maar het blijft vrijwel overal droog. De minimumtemperaturen variëren van 13°C in het noordoosten tot 18°C in het midden en zuiden. De wind is zwak tot matig, in het noorden en oosten oostelijk, elders wordt de wind zuidwestelijk.

Dinsdag overdag zijn er naast zon ook enkele wolkenvelden en ontstaan er ook meer stapelwolken dan vandaag. In het noordoosten en oosten is er in de middag een kleine kans op een onweersbui. In de avond klaart het van het westen uit op. De middagtemperaturen liggen tussen 22°C aan de Zeeuwse kust en lokaal 30°C in het oosten van het land. In het noordoosten is de wind eerst nog zuidoost, maar draait in de loop van de dag net als in de rest van het land naar west en neemt toe naar matig. (Bron: KNMI)

 
     
     
Toenemend wolkendek met weinig temp. verandering.
 
het weer
   
© Weerstation-Emmen v 4.5  
Design: AAD © 2018