Actueel Weekoverzicht Historie Vooruitzichten Het station Contact Links
     
  Vooruitzichten
     
  De weersverwachting van het KNMI voor vandaag en morgen
Opgesteld op zondag 18 april 2021 om 15.13 uur.

Zon en enkele stapelwolken. Morgen in de zuidelijke helft enkele buien

Er zijn flinke zonnige perioden met enkele stapelwolken. Het blijft droog. De middagtemperatuur loopt uiteen van 10°C langs de westkust tot lokaal 16°C in het oosten. De wind komt uit een richting tussen noordwest en noordoost en is zwak tot matig.

Komende nacht is er eerst weinig bewolking en vormt zich plaatselijk mist. In de loop van de nacht trekt een gebied met bewolking westwaarts, daar kan plaatselijk wat regen uit vallen. De minimumtemperatuur varieert van ca. 2°C in opklaringsgebieden tot omstreeks 5°C onder de bewolking. Er staat een zwakke, aan zee af en toe matige noordelijke wind.

Maandagochtend zijn er wolkenvelden met vooral in het westen en zuiden lokaal wat (buiige) regen. In de middag wordt het wisselend bewolkt en komen in de zuidelijke helft enkele buien tot ontwikkeling. Lokaal is daarbij onweer mogelijk. De maximumtemperatuur ligt tussen 14°C in het zuidwesten en 17°C in het noordoosten. De zwakke, aan zee matige wind komt uit richtingen tussen noord en oost en kan in de middag tijdelijk van zee waaien. (bron: KNMI)

 
     
     
Toenemend wolkendek met weinig temp. verandering.
 
het weer
   
© Weerstation-Emmen v 5.2  
Design: AAD © 2021